På rundtur i nye Larvik

Politikerne i nye Larvik kommune har vært på busstur for å bli bedre kjent. God kjennskap til hele kommunen er viktig når beslutninger skal tas i fremtiden.

 

Politikerne i Lardal var denne uken på rundtur i Larvik for å bli bedre kjent. Ordfører Rune Høiseth, rådmann Ingvild Aartun og prosjektleder Jan Arvid Kristengård tok politikerne med på en guidet tur rundt i Larvik kommune.

Det er åtte representanter fra Lardal som skal inn i det nye kommunestyret. Med på turen var også rådmann i Lardal, Britt Lie. Blant annet fikk politikerne sett noen av skolene og sykehjemmene i Larvik.

På tur: Lardals politikere fikk en guidet tur i Larvik. F.v: Jan Arvid Kristengård, Ingvild Aartun, Rune Høiseth, Liv Grinde, Britt Lie, Magdalena F. Lindtvedt, Erik A. Sørensen, Gry Anette Lie, Lars Johan Røsholt, Jon Andreas Halvorsen og Knut Olav Omholt.

 

På tur i Lardal

I forrige uke var kommunerepresentantene i Larvik på tilsvarende tur i Lardal. Ordfører Knut Olav Omholt og rådmann Britt Lie hadde regien på turen, som blant annet gikk innom Steinsholt, Kjærra og Svarstad sentrum.

Alle som sitter i Larvik kommunestyre blir med inn i kommunestyret for den nye kommunen.

Viste frem Lardal: Ordfører Knut Olav Omholt (t.v.) tok med politikerne fra Larvik på guidet tur. F.v: Rune Høiseth, Britt Lie, Tormod Knutsen, Turid Løsnæs, Oda Maria Hokstad , Even Borvik, Morten Riis-Gjertsen, Per Manvik, Elin Nyland, Guro Kohlberg, Ann Kristin Holt Kaupang og Egil Lærum.