Nytt kommunestyre på plass

I går ble kommunestyret i nye Larvik kommune konstituert. Rune Høiseth ble valgt som ordfører.

 

 

Det var en historisk begivenhet da kommunestyret i nye Larvik kommune ble konstituert i går ettermiddag. Det nye kommunestyret fikk også gjennomført en rekke valg til komiteer og utvalg.

Se hele det konstituerende kommunestyret her.

 

Etter selve møtet var det duket for en sosial markering av den nye kommunen. Hit var det invitert gjester og på talerlista sto blant annet den nye ordføreren, prosjektleder og statssekretær Paul Chaffey. Blant gjestene var det både tidligere ordførere, kommunalsjefer og representanter fra Fylkesmannen. I løpet av kvelden fikk politikerne og gjestene noen smakebiter fra det rikholdige kulturlivet i den nye kommunen.

Se hele markeringen av nye Larvik kommune her.